Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

12 Μαρτίου 2020 20:47
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

test2

test2

Η ανακοίνωση του προέδρου Τράπεζας Πειραιώς Γιώργου Χαντζηνικολάου

«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός.

Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα».

Η είδηση έχει σκορπίσει, όπως είναι φυσικό, ανησυχία στην τραπεζική αγορά καθώς και στο προσωπικό της τράπεζας, καθώς διερευνώνται τα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε και επισήμως το υπ. Υγείας διά του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα κρούσματα στη χώρα μας είναι 18, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 115, ενώ άλλα 15 κρούσματα είναι ακόμη υπό διερεύνηση.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet