Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτσι θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα. Η απόφαση της κυβέρνησης...

06 Απριλίου 2020 17:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έτσι θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες το Πάσχα. Η απόφαση της κυβέρνησης...

test2

test2

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr με κοινή υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί εντός της ημέρας και ίσως νωρίς το απόγευμα, θα επιτρέπεται η λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχει πολύ αυστηρό πλαίσιο για την λειτουργία των εκκλησιών το οποίο θα ορίζει ότι σε κάθε εκκλησία που θα γίνεται λειτουργία θα υπάρχουν μόνο 4 άτομα. Δηλαδή, ο ιερέας, ο ψάλτης, ο νεωκόρος και ίσως άλλος ένας ψάλτης ή ιερέας.

Στις εκκλησίες που είναι έδρες Μητροπόλεων και οι λειτουργίες μεταδίδονται τηλεοπτικά ή ιντερνετικά ή και ραδιοφωνικά θα επιτρέπεται αυστηρά η παρουσία έξι ατόμων ανάμεσα στους οποίους θα είναι ο Μητροπολίτης και οι τεχνικοί.

newsit.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet