Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική – Πού είναι έντονα τα φαινόμενα

03 Ιουνίου 2020 17:39

Καταιγίδα ξέσπασε σε αρκετές περιοχές της Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης, με την κακοκαιρία να συνεχίζεται για τελευταία ημέρα σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.

Μπορεί το πρωί της Τετάρτης ο καιρός να ήταν ηλιόλουστες στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο, το απόγευμα οι ουρανοί άνοιξαν και το σκηνικό θύμιζε φθινοπωρινούς μήνες. Το meteo, σε πρόβλεψή του, κάνει λόγο για 10η και τελευταία μέρα αστάθειας. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, σημειώνει το meteo. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοανατολικά. Οι βροχές μετά το απόγευμα θα σταματήσουν, ενώ την Πέμπτη 04/06, δεν αναμένονται φαινόμενα.

Τα φαινόμενα τοπικά θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα πρόγνωσης κεραυνικής δραστηριότητας του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών / Meteo.gr, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια του συστήματος TALOS, η κεραυνική δραστηριότητα κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης 03/06, αναμένεται να είναι αυξημένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στα νησιά της Χίου και της Κρήτης.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr