Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ θα εξυπηρετούνται πλέον τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

16 Νοεμβρίου 2020 21:19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ θα εξυπηρετούνται πλέον τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

test2

test2

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Υγείας για την παραλαβή, επεξεργασία και εξόφληση από τον ΕΟΠΥΥ, λογαριασμών φαρμάκων από συμβεβλημένα ιδιωτικά φαρμακεία για τα στελέχη Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Με αυτή τη διάταξη πλέον υλοποιείται η δέσμευση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται και από τα συμβεβλημένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ για να προμηθεύονται τα φάρμακά τους.

Η συγκεκριμένη διάταξη δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την προμήθεια των φαρμάκων τους καθώς σε πολλά μέρη της Ελλάδας δεν υπήρχαν στρατιωτικά ή συμβεβλημένα φαρμακεία. Πλέον η εξυπηρέτηση των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των μελών των οικογενειών τους θα πραγματοποιείται από όλα τα συμβεβλημένα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet