Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η πιο «καυτή» Ελληνίδα μαμά που θα απογειώσει το Survivor

04 Ιανουαρίου 2021 01:12

Νέα παίκτρια στο Survivor, αλλά με αξιοσημείωτη πορεία στον αθλητισμό και το Instagram, έρχεται να βάλει… φωτιά στις οθόνες σας.


Αρκετά εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει το φετινό Survivor, με εντάσεις και ίντριγκες ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές που έχουν «μαγνητίσει» το τηλεοπτικό κοινό. Η είσοδος των δυο νέων παικτριών από την Κυριακή (03.01), αναμένεται να τραβήξει ακόμα περισσότερα βλέμματα, αφού πρόκειται για δυο εντυπωσιακές γυναίκες.

Στον Άγιο Δομίνικο, λοιπόν, έχουν φτάσει ήδη η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η δεύτερη, μάλιστα, είναι αυτή που έχει να επιδείξει αρκετές σέξι στιγμές στα social media όπου πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως την απόλυτη Ελληνίδα μάνα του διαδικτύου!

Το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων είναι γνωστό -ειδικά- στο Instagram, με τις «καυτές» φωτογραφίες που ανεβάζει «ζαλίζοντας» το ανδρικό κοινό. Συνεπώς, το κοινό του Survivor περιμένει να τη δει εν δράσει και στο ριάλιτι επιβίωσης έτσι ώστε να επιβεβαιώσει τον παραπάνω ισχυρισμό για την Ασημίνα Ιγγλέζου.

newsbomb.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr