Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα του ΑΝΤ1 η Ρίτσα Μπιζόγλη - Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη

12 Απριλίου 2021 00:35

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Καλλίφυτο Δράμας.

 Ο επικήδειος λόγος του γιου του, που επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με συνταρακτικά λόγια και με ένα τραγούδι, συγκλόνισε τους πάντες.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης που είχε κληθεί να σχολιάσει την επικαιρότητα, ζήτησε να κάνει μια αναφορά στο θέμα. «Θα το πω, δεν μπορώ να μην το πω. Ο Γιώργος πρέπει να είναι περήφανος από εκεί ψηλά για το παλικάρι του», ανέφερε ο πολύπειρος παρουσιαστής.

Τη στιγμή εκείνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Λύγισε» από τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη και από τη συναισθηματική φόρτιση. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τόσο εμφανής καθώς ακόμα και όταν προχώρησε με τη θεματολογία του δελτίου, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη όπως θα δείτε και στο βίντεο…

Τα λόγια τιυ Δημήτρη Καραϊβάζ

«Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι που τον σκότωσαν φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δε θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία. Μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει. Συγνώμη, δεν…».

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr