Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στιγμές τρόμου από τους βομβαρδισμούς περιγράφουν στο ΟΡΕΝ Έλληνες που βρίσκονται στο Τελ Αβίβ

12 Μαϊος 2021 20:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στιγμές τρόμου από τους βομβαρδισμούς περιγράφουν στο ΟΡΕΝ  Έλληνες που βρίσκονται στο Τελ Αβίβ

test2

test2

Με τον κίνδυνο γενικευμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή προ των πυλών, αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες Ελλήνων που ζουν ή που τυχαίνει να βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Ισραήλ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ περιγράφουν τις δύσκολες ώρες, που βίωσαν εξαιτίας των εκατέρωθεν πυραυλικών επιθέσεων.

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης, προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Πανεπιστημίου Τελ Αβίβ, βρισκόταν στο κολυμβητήριο με τους αθλητές, όταν ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί. Όπως λέει, αυτό που έζησε ήταν «σκηνή από ταινία τρόμου»... Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, ηχούν οι σειρήνες, ενώ ομάδα Ελλήνων μουσικών μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή Ν. Βέρτη έχουν μόλις προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet