Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου στον αντιεμβολιαστή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

22 Νοεμβρίου 2021 16:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου στον αντιεμβολιαστή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μετά την άσκηση της δίωξης η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου ο κατηγορούμενος δικηγόρος να δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ο εν λόγω δικηγόρος δηλώνει αρνητής του πανδημίας αλλά και του εμβολίου και υποστηρίζει ότι η διασωλήνωση τον ασθενών με κορωνοϊό γίνεται χωρίς λόγο.

Πλέον, μετά την άσκηση της δίωξης η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου ο κατηγορούμενος δικηγόρος να δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας.

 Είχε προηγηθεί η διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, η οποία ξεκίνησε με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία που διαβίβασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στα αρχεία αυτά ο δικηγόρος εμφανίζεται να αναπτύσσει τις επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία απόψεις του.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας αυτής είχε διαταχθεί πρόσφατα η σύλληψη του κατηγορουμένου, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, πλην όμως αυτός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας. Έτσι, η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία και προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Το αξεσουάρ του ντους που μια ειδικός δεν χρησιμοποιεί ποτέ – «Είναι γεμάτο βακτήρια»
  • Πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος: Οι αλλαγές που φέρνουν -Ποιοι καταναλωτές μπορούν να ωφεληθούν, τι θα πρέπει να προσέξουν
  • Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε αγκαλιά με την οικογένειά της
  • Ανανέωση και έκδοση διαβατηρίων με παλαιού τύπου ταυτότητες, η απόφαση του ΣτΕ
  • Δένδιας: Προφανώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τη «διαρκή» NAVTEX της Τουρκίας (βίντεο)
  • Τραγωδία στην Εύβοια – Νεκροί δυο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους