Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προειδοποίηση για απανωτό νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, με καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

12 Δεκεμβρίου 2021 20:34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
Προειδοποίηση για απανωτό νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, με καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

test2

test2

Ανάρτηση με την οποία προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις, έκανε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δούμε χιονοπτώσεις ακόμη και γύρω από την Θεσσαλονίκη.

«Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να απασχολήσει τη βόρεια χώρα από τις επόμενες ώρες. Πιο συγκεκριμένα πολύ ψυχρή αέρια μάζα από τα βόρεια Βαλκάνια όπως απεικονίζεται στον πρώτο μας χάρτη αναμένεται να ρίξει σημαντικά τη θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας μας κι έτσι πυκνές χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα σε Μακεδονία και Θράκη (δεύτερος και τρίτος χάρτης). Δεν θα αποτελέσει έκπληξη να δούμε χιονοπτώσεις ακόμη και γύρω από την Θεσσαλονίκη!

Ταυτόχρονα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν το βόρειο - βορειοανατολικό Αιγαίο που ίσως απασχολήσουν και ηπειρωτικές περιοχές που βρέχονται από αυτό (τέταρτος χάρτης)».

dikaiologitika.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Καιρός: Η αστάθεια φεύγει, τα 35αρια και το καλοκαίρι έρχονται
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για αύριο Κυριακή - Πού θα βρέξει
  • Microsoft: Μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με επικεφαλής Έλληνα καθηγητή προβλέπει με ακρίβεια καιρικά φαινόμενα
  • Καιρός: Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό από τη Σαχάρα φέρνει έντονα φαινόμενα – Επιδείνωση μέχρι το Σάββατο (βίντεο)
  • Καιρός: Έρχεται βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα ΙNES, καταιγίδες και σκόνη
  • Η παγκόσμια θερμοκρασία παρέμεινε και τον Απρίλιο 1,5° Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο της προβιομηχανικής εποχής