Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Επίθεση από αρνητές στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

18 Δεκεμβρίου 2021 16:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Επίθεση από αρνητές στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

 Επίθεση από αρνητές του κορονοϊού δέχτηκε για τρίτη φορά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου στην Πάτρα. Όπως τόνισε η ίδια η κυρία Μαστοράκου, δεν θα αφήσει τη νέα επίθεση να περάσει έτσι και θα αντιδράσει.

«Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου», ανέφερε στο pelop.gr.

Η επίθεση στην Μαστοράκου: «Με απείλησαν και με αποκάλεσαν δολοφόνο»
Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: Εμβολιασμός Τώρα!» το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην ?θωνος-Αμαλίας.

Ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» είπε η κ. Μαστοράκου. «Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε.

 Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο, σημείωσε.

Της άσκησαν και λεκτική βία
Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι - Θα καταθέσω μήνυση
«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι», σημείωσε η κα Μαστοράκου. «Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια: Τι αλλάζει με τη μεταρρύθμιση στη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος
  • Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Η διπλή γιορτή της 21ης Νοεμβρίου και το μήνυμά της
  • Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην διάπραξη απατών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και στη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε διάφορες περιοχές της επικράτειας
  • Ελλάδα - Σκωτία: Αξίζουν τα πολλά γκολ στο Φάληρο!
  • Μαρμελάδα ρόδι όπως τη φτιάχνουμε στο σπίτι – ρουμπινένια, πικάντικη, με χαρακτήρα
  • Ανοίγει σήμερα το MyΘερμανση: Έως 1.200 ευρώ για τα νοικοκυριά (Βίντεο)