Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμβόλια: Άνοιξαν 120.000 ραντεβού για παιδιά 5-11 ετών – Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις

27 Δεκεμβρίου 2021 20:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Εμβόλια: Άνοιξαν 120.000 ραντεβού για παιδιά 5-11 ετών – Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Εμβόλια: Ο εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς άνοιξε ξανά η σχετική πλατφόρμα, αφού η Ελλάδα παρέλαβε νέες δόσεις από το ειδικό σκεύασμα της Pfizer, που χορηγείται στις μικρές ηλικίες.

Έτσι, οι κηδεμόνες των παιδιών θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού, όμως θα πρέπει να προλάβουν για να κλείσουν, καθώς υπάρχουν μόνο 120.000 διαθέσιμα ραντεβού όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, τόνισε πως ακριβώς πριν ένα χρόνο ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα και στην χώρα μας 7.000.000 πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ενώ 4.365.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει και την αναμνηστική δόση, ποσοστό περίπου 75% των δικαιούχων.

Επιπλέον ανέφερε πως η Pfizer επιβεβαίωσε την παράδοση δόσεων εμβολίου για παιδιά στις 03/01/2022 κι έτσι ανακοίνωσε πως ήδη άνοιξαν 120.000 ραντεβού μέσα στον Ιανουάριο για παιδιά 5-11 ετών.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κρ. Γκεοργκίεβα: Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης
  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers