Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η νέα τιμή πλαφόν για τα μοριακά PCR test

03 Ιανουαρίου 2022 23:34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
Αυτή είναι η νέα τιμή πλαφόν για τα μοριακά PCR test

test2

test2

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα τιμή στα PCR που δεν θα υπερβαίνει τα 40-45 ευρώ. Πρόκειται για μία μεγάλη μείωση στη τιμή των μοριακών τεστ.

Την είδηση είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε «Στα rapid test έχει λειτουργήσει ο ανταγωνισμός και ενώ το πλαφόν είναι 10 ευρώ, μπορεί ο πολίτης να το βρει σε φαρμακεία και 5 και 6 και 7 ευρώ. Στο pcr test έχουν «κλειδώσει» στα 60 ευρώ οι τιμές στα ιδιωτικά κέντρα, θα ξαναδούμε την τιμή του πλαφόν, σήμερα θα ανοίξει αυτή η συζήτηση. Ξέρετε ότι άλλο κόστος έχουν για τις μεγάλες αλυσίδες και άλλες για τα μικρά διαγνωστικά κέντρα».

Η τιμή αναμένεται να πέσει από τα 60 ευρώ στα 40-45 ευρώ μετά και τις μεγάλες ουρές που παρατηρούνται σε διαγνωστικά κέντρα τις τελευταίες μέρες αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών για σενεχές testing.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κορωνοϊός: Γιατί αυξάνονται τα κρούσματα το καλοκαίρι, τι συμβαίνει σε άλλες χώρες
  • Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνεται η περιοδεία στη Θεσσαλονίκη
  • Κορωνοϊός - Κρούσματα: Πάρος - Κυκλάδες - Αναλυτικότερα, για την εβδομάδα 15 - 21 Αυγούστου:
  • ECDC: Στο «βαθύ κόκκινο» η Ελλάδα - Βαρύτερη νόσο προκαλεί η παραλλαγή «Κένταυρος» (χάρτης)
  • Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί
  • Κυκλάδες – Κορωνοϊός: Αποστέλλονται αντι – ιικά φάρμακα σε τρία νησιά των Κυκλάδων