Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλάδες: Η κακοκαιρία «Ελπίς» θα «ντύσει» τα νησιά «νυφούλες» του χιονιά!

20 Ιανουαρίου 2022 20:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ
Κυκλάδες: Η κακοκαιρία «Ελπίς» θα «ντύσει» τα νησιά «νυφούλες» του χιονιά!

test2

test2

Μοιάζει με παραδοξότητα, κι όμως έγκριτοι μετεωρολόγοι διατείνονται ότι ο χιονιάς με τις πολικές θερμοκρασίες που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, θα... δείξει προτίμηση στα νησιά του Αιγαίου!

Μέχρι τη θάλασσα θα φθάσουν τα χιόνια προβλέπουν οι ειδικοί και όχι μόνο στα νησιά του Αρχιπελάγους που διαθέτουν ορεινές κορυφές αλλά ακόμα και στις Κυκλάδες!

Σπάνιο το φαινόμενο του χιονιού στα νησιά του συμπλέγματος, συμβαίνει αραιά και που κάθε λίγα χρόνια, ωστόσο οι προγνώσεις του καιρού μιλούν πλέον για σφοδρό κύμα που θα κάνει ... “επίμονη” στάση πάνω από τα Κυκλαδονήσια.

Με μέρα έναρξης του φαινομένου κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, πολικό ψύχος διαρκείας και ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες για νησιωτικές περιοχές, μάλλον θα πρέπει να ετοιμαστούμε για... χιονοπόλεμο, αυτή τη φορά στις παραλίες!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ζήνα Κουτσελίνη: Με off-shoulder φόρεμα σε Πάρο και Αντίπαρο & φόντο το ηλιοβασίλεμα!
  • Τα top χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι στο πεντικιούρ
  • Πάρος: Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα μαγεύτηκαν από θεατρική παράσταση στις Λεύκες
  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Πάρο
  • Στην Πάρο χαλαρώνει η Σίσσυ Χρηστίδου
  • Πάρος: Θέμα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων η απένταξη του έργου της επέκτασης του Αεροδρομίου (Bίντεο)