Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους ζήτησε το υπ. Υποδομών και Μεταφορών από την Αττική Οδό

27 Ιανουαρίου 2022 15:28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους δικαιούχους ζήτησε το υπ. Υποδομών και Μεταφορών από την Αττική Οδό

test2

test2

Συνάντηση με εκπροσώπους της Αττικής Οδού είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, έτσι όπως ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ζήτησε την άμεση καταβολή του ποσού σε όσους το δικαιούνται, καθώς και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταβολής.
 
Η εταιρεία επανέλαβε, σύμφωνα με το υπ. Υποδομών, τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.
 
Παράλληλα, από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισημάνθηκε στην εταιρεία ότι μετά την απόφαση του Υπουργού Κ. Καραμανλή για  συγκρότηση της Επιτροπής του νόμου 4663/2020 (για τη διερεύνηση των ευθυνών από το «κλείσιμο» της κυκλοφορίας στην Αττική οδό), θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θα ζητηθούν έτσι ώστε να υποβληθεί το πόρισμα εντός 20 ημερών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Απόστολος Παύλος «ζωντανεύει» μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης - Ψηφιακή αναπαράσταση της πορείας του (Βίντεο)
  • Τριπλάσιος ο μέσος μισθός στη Ναυτιλία σε σύγκριση με τον ιδιωτικό τομέα
  • Αγίου Πνεύματος: Τα 18 πιο hot νησιά για το τριήμερο -Ποια θα «βουλιάξουν» και σε ποια υπάρχουν ακόμα δωμάτια [τιμές]
  • 87χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη βαριά ασθενή σύζυγό του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου (Βίντεο)
  • «Αγκάθια» με τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά: Διπλωματικός μαραθώνιος για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου
  • Έπεσε στο νερό η φρεγάτα «Φορμίων» και μπήκε ο ιστός κεραιών - Σε δοκιμές ο «Κίμων», έπεται ο «Νέαρχος», δείτε φωτογραφίες