Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκπτωση 50% από ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς την περίοδο του Πάσχα

14 Απριλίου 2022 20:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Έκπτωση 50% από ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς την περίοδο του Πάσχα

test2

test2

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη θετική τους ανταπόκριση, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.

ertnews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ξεκινά το νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ στην πληροφορική - Επίδομα έως 800 ευρώ
  • Τι αλλάζει στα μισθωτήρια από το 2026, πότε κινδυνεύουν με πρόστιμα ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
  • Αναδρομικά ΕΦΚΑ: Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν έως €4.000 μετά τις δικαστικές αποφάσεις
  • Eurobasket 2025: Φαβορί η Ελλάδα για το χρυσό στη ψηφοφορία της FIBA
  • EuroBasket 2025: Αυτή είναι η ώρα του μεγάλου ημιτελικού Ελλάδα – Τουρκία
  • 24ωρη Πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου