Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: 4.388 κρούσματα, 29 νεκροί και 178 διασωληνωμένοι

13 Μαϊος 2022 15:46
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Κορωνοϊός: 4.388 κρούσματα, 29 νεκροί και 178 διασωληνωμένοι

test2

test2

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.388. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.384.982 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 439 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 128.319(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 29, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.521 θάνατοι.

Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 178 (66.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 94 (52.81%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (47.19%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.646 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 118 (ημερήσια μεταβολή -4.07%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 116 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Απόστολος Παύλος «ζωντανεύει» μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης - Ψηφιακή αναπαράσταση της πορείας του (Βίντεο)
  • Τριπλάσιος ο μέσος μισθός στη Ναυτιλία σε σύγκριση με τον ιδιωτικό τομέα
  • Αγίου Πνεύματος: Τα 18 πιο hot νησιά για το τριήμερο -Ποια θα «βουλιάξουν» και σε ποια υπάρχουν ακόμα δωμάτια [τιμές]
  • 87χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη βαριά ασθενή σύζυγό του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου (Βίντεο)
  • «Αγκάθια» με τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά: Διπλωματικός μαραθώνιος για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου
  • Έπεσε στο νερό η φρεγάτα «Φορμίων» και μπήκε ο ιστός κεραιών - Σε δοκιμές ο «Κίμων», έπεται ο «Νέαρχος», δείτε φωτογραφίες