Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μήλο

05 Ιουνίου 2022 12:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Μήλο

test2

test2

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για προσάραξη σε αμμώδη αβαθή του Ι/Φ σκάφους “BAGSTAD”, σημαίας Γερμανίας, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΤΟΥΡΕΝΑ” κόλπου Αδάμαντα ν. Μήλου.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και το Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β” Ν. Λαυρίου 893, με τη συνδρομή του οποίου το ανωτέρω σκάφος αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “BAGSTAD” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: «Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έκαναν ρίψεις 8,5 τόνων βασικών ειδών διατροφής στη Γάζα»
  • Πολύ καλύτερα από ό,τι στο ψυγείο: Τα κολοκυθάκια μπορούν να αποθηκευτούν για 3 μήνες όταν φυλάσσονται σε αυτό το μέρος
  • Φωτιά τώρα στη Κερατέα: Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά (Βίντεο)
  • Ένας ηλικιωμένος νεκρός από τη φωτιά στην Κερατέα (Βίντεο)
  • Μύθοι και αλήθειες που αφορούν την αισθητική ιατρική
  • SEO, ταχύτητα, UX – Αυτά είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας