Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

01 Ιουλίου 2022 11:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

test2

test2

«Είναι σοβαρή η κατάστασή του, θα χειρουργηθεί», λέει ο δικηγόρος του - Εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική - Δεν θα παραστεί στη σημερινή δίκη

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού πως είχε πόνους. Αυτοί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι έκριναν τελικά ότι πρέπει να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στον 3ο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο ηθοποιός που δικαζόταν σήμερα για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, αισθάνθηκε, τα ξημερώματα, πόνους και αδιαθεσία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο.

 Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας του και μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του μπορεί να καταστεί ακόμη και μη αναστρέψιμη.

Η δίκη του συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, χωρίς την παρουσία του ηθοποιού, ο οποίος θα παραμείνει κλινήρης.

«Θα χειρουργηθεί, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του»

Στο μεταξύ, «σοβαρή» χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στον Alpha ανέφερε το εγκεφαλισκό που υπέστη ο ηθοποιός λέγοντας: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κρουαζιέρα: Από Ritz-Carlton μέχρι Four Season – Έως 215.000 δολ. για ταξίδια στις ελληνικές θάλασσες
  • Δεν απαγορεύεται η λειτουργία ψησταριών στα πανηγύρια - Τι λένε από τα αρμόδια υπουργεία
  • Τέλος οι υπαίθριες ψησταριές και τα σουβλάκια στα πανηγύρια – Φαγητό μόνο με catering, αντιδρούν οι σύλλογοι λόγω του κόστους
  • Κοινωνικός τουρισμός 2025: Τα 4+2 νησιά που εξασφαλίζουν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή
  • Youth Pass: Πάνω από 147.000 αιτήσεις για νέους 18 και 19 ετών -Τι είναι και ποιοι είναι οι δικαιούχοι
  • ΑΑΔΕ: Με τρία νέα ψηφιακά όπλα στη μάχη της φοροδιαφυγής - Ποιους επηρεάζουν