Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβολή της Πάρου σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω διοργάνωσης Press & Fam Trips

04 Ιουλίου 2022 15:50

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας για τη καλύτερη τουριστική προβολή και προώθηση της Πάρου συμμετείχε τον περασμένο μήνα στη διοργάνωση των παρακάτω δράσεων:

  • Επίσκεψη του μάνατζερ του γαλλικού ταξιδιωτικού γραφείου “Oceans-Voyages”(https://www.oceans-voyages.com/) κυρίου Jerome Evanno. Ο κύριος Evanno με αφορμή τη συμμετοχή του πέρυσι στη δράση "Virtual Greek Event" του οργανισμού “Interface Tourism France”, αποφάσισε να επισκεφθεί ο ίδιος το νησί της Πάρου με σκοπό την ένταξη του προορισμού στα πακέτα διακοπών του ταξιδιωτικού γραφείου “Oceans-Voyages”.
  • Επίσκεψη του φωτογράφου(FoodArt & Travel Photographer) κ. Estefano Onatrac (https://www.estefanoonatrac.com/). Ο κύριος Onatrac επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Πάρο ορμώμενος από το απαράμιλλο φυσικό τοπίο, τα μοναδικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού.
  • Επίσκεψη του Ισραηλινού ταξιδιωτικού συγγραφέα κ. Buzzy Gordon. Ο κύριος Gordon κατοικεί στο Ισραήλ και προωθεί και προβάλει ευρωπαϊκούς προορισμούς στο εβραϊκό αναγνωστικό κοινό σε Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες. Αρθρογραφεί στην Ynetnews (Ynetnews.com), η οποία είναι η μεγαλύτερη καθημερινή ηλεκτρονική δίγλωσση ενημερωτική πύλη(news portal) του Ισραήλ, με 2.000.000 επισκέψεις μηνιαίως από εβραίους αναγνώστες από όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με την παγκοσμίως βραβευμένη ιστοσελίδα Hotel-Scoop(Hotel-Scoop.com).
  • Γυρίσματα ενός επεισοδίου της εκπομπής «Χωρίς Πυξίδα» της κρατικής τηλεόρασης(ΕΡΤ). Η εκπομπή «Χωρίς Πυξίδα» προβάλλει τους αρχαιολογικούς χώρους, τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές, τα ιδιαίτερα τοπία, τα τοπικά πανηγύρια, την ιστορία και την παράδοση των ελληνικών προορισμών. Οι παρουσιαστές της εκπομπής – Πηνελόπη Πλάκα και Γιάννης Φραγκίσκος καθώς και η υπόλοιπη ομάδα θέλουν να περάσουν στον κόσμο τον αυθορμητισμό, το πάθος για ζωή και τη δίψα για εξερεύνηση.

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις για τη βοήθεια και συμβολή τους στη διεξαγωγή των παραπάνω δράσεων:

Καταλύματα: Kalypso Hotel, Acron Vilas, Anna Platanou και Ambelas Mare.

Εστιατόρια, Ταβέρνες & Ουζερί: Deck, Τσιτσάνης, Έφεσος, La Piatsa, Χάλαρης και Apollon Garden.

Οινοποιεία: Μωραΐτης και Αστέρας.

Λοιπές επιχειρήσεις: Paros Diving Center, ζυθοποιεία «56 νησιά» και Κέρος.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα