Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

19 Ιουλίου 2022 19:38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη εν μέσω ισχυρών ανέμων που προκαλούν ανησυχία για την πορεία της πυρκαγιάς.

Ο πυρομετεωρολόγος κ. Θεόδωρος Γιάνναρος έκανε γνωστό, μιλώντας στο ERTNews, ότι ζητήθηκε από τους εργαζόμενους στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις, τόσο για λόγους ασφαλείας, όσο και για τη διευκόλυνση του έργου των Πυροσβεστών.

«Ήρθε μήνυμα από το 112 να είμαστε σε επιφυλακή όσοι βρισκόμασταν στην περιοχή. Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση ο Πρόεδρός μας για να απομακρυνθούμε από το σημείο» τόνισε ο κ. Γιάνναρος.

Εκτίμησε δε ότι οι άνεμοι υποχωρούν ήδη και θα υποχωρήσουν κι άλλο προς το βράδυ, ωστόσο από τις 4:00 το πρωί αναμένονται εκ νέου ισχυροί άνεμοι που θα φθάνουν ακόμα και τα 7 μπροφόρ. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι οι ριπές ανέμου παραμένουν.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης