Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάζονται τα κονδύλια – 200.000 επιπλέον άτομα μπαίνουν στη λίστα

22 Ιουλίου 2022 14:25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάζονται τα κονδύλια – 200.000 επιπλέον άτομα μπαίνουν στη λίστα

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Διπλασιάζονται τα κονδύλια του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πρέβεζα, στη διάρκεια της περιοδείας του σε Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

Συγκεκριμένα πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμη 200.000 συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν χρήση για να κάνουν τις διακοπές τους.

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Σημειώνεται ότι τα ποσά είναι 150 ευρώ και 200 για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εντυπωσιακή η Εθνική πόλο γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού, διέλυσε με 24-7 τη Σλοβακία (Bίντεο)
  • Ιταλία - Ελλάδα 5-12: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την ομαδάρα του Βλάχου (Βίντεο)
  • Ελλάδα - Ουγγαρία 12-15: Εκτός τελικού αλλά «ζωντανή» για το χάλκινο μετάλλιο (Βίντεο)
  • Θρίαμβος στο πόλο για την Ελλάδα, «βύθισε» 15-13 την Ιταλία και πέταξε για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)
  • Β. Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
  • Η Εθνική πόλο διέλυσε την Τουρκία με 20-8 και «φουλάρει» για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)