Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε συστήνεται να κάνει τέταρτη δόση ο τριπλά εμβολιασμένος που νόσησε

29 Αυγούστου 2022 15:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πότε συστήνεται να κάνει τέταρτη δόση ο τριπλά εμβολιασμένος που νόσησε

test2

test2

«Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και νόσησα να κάνω τέταρτη δόση;». Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει σήμερα, η Μίνα Γκάγκα. Η ερώτηση έγινε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν.

 Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, τόνισε ότι καλό θα ήταν να κάνουμε την τέταρτη δόση αν έχουν περάσει 4 μήνες από την τελευταία φορά που νοσήσαμε. «Εγώ θα το σύστηνα» είπε χαρακτηριστικά.

Και μετά την τέταρτη δόση να κάνω ενισχυμένη;
Πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Αυγούστου, επίσης ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε κατά πόσο ασφαλές είναι να κάνει κανείς το νέο ενισχυμενο εμβόλιο αν έχει κάνει ήδη την τέταρτη δόση από την τηλεόραση του Mega.

Ο ίδιος απάντησε ότι «άφοβα» μπορούν να κάνουν και το νέο ενισχυμένο εμβόλιο που αναμένεται να έρθει και ας έχουν ήδη κάνει την τέταρτη δόση».

«Είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος να περιμένουμε να έρθουν τα καινούρια εμβόλια διότι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουν, αλλά και να έρθουν δεν μπορούν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να περιμένουν γύρω στον ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουν μείνει “ακάλυπτοι” για 4-5 μήνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κρουαζιέρα: Από Ritz-Carlton μέχρι Four Season – Έως 215.000 δολ. για ταξίδια στις ελληνικές θάλασσες
  • Δεν απαγορεύεται η λειτουργία ψησταριών στα πανηγύρια - Τι λένε από τα αρμόδια υπουργεία
  • Τέλος οι υπαίθριες ψησταριές και τα σουβλάκια στα πανηγύρια – Φαγητό μόνο με catering, αντιδρούν οι σύλλογοι λόγω του κόστους
  • Κοινωνικός τουρισμός 2025: Τα 4+2 νησιά που εξασφαλίζουν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή
  • Youth Pass: Πάνω από 147.000 αιτήσεις για νέους 18 και 19 ετών -Τι είναι και ποιοι είναι οι δικαιούχοι
  • ΑΑΔΕ: Με τρία νέα ψηφιακά όπλα στη μάχη της φοροδιαφυγής - Ποιους επηρεάζουν