Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Μερομήνια...μίλησαν: Πότε θα κάνει πολικό ψύχος στην Ελλάδα και πού θα χιονίσει πολύ

25 Σεπτεμβρίου 2022 19:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Τα Μερομήνια...μίλησαν: Πότε θα κάνει πολικό ψύχος στην Ελλάδα και πού θα χιονίσει πολύ

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τα Μερομήνια για το υπόλοιπο του 2022 και τις αρχές του 2023 είναι εδώ.

Σύμφωνα με τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, ο οποίος αναλύει τα Μερομήνια, από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε έναν ιδιαίτερα βροχερό μήνα, με τα φαινόμενα μάλιστα να είναι έντονα το τρίτο δεκαήμερο.

 Βροχερός θα είναι και ο Οκτώβριος, ειδικά από το 2ο μισό του και έπειτα ενώ θα υπάρχει σημαντική απόκλιση στις θερμοκρασίες στα βόρεια και στα νότια της χώρας.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών, κάτι που θα αλλάξει στο τέλος του μήνα.

 Ο Δεκέμβριος θα είναι δύσκολος μήνας, καθώς θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα ενώ γίνεται λόγος για πολικό ψύχος και πολλά χιόνια σε μεγάλο μέρος της χώρας, ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το τρίτο δεκαήμερο.

Ο Φλεβάρης θα «μυρίσει» άνοιξη αλλά με πολλές βροχές.

{https://www.youtube.com/watch?v=dko8uYUBR_8}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εντυπωσιακή η Εθνική πόλο γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού, διέλυσε με 24-7 τη Σλοβακία (Bίντεο)
  • Ιταλία - Ελλάδα 5-12: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την ομαδάρα του Βλάχου (Βίντεο)
  • Ελλάδα - Ουγγαρία 12-15: Εκτός τελικού αλλά «ζωντανή» για το χάλκινο μετάλλιο (Βίντεο)
  • Θρίαμβος στο πόλο για την Ελλάδα, «βύθισε» 15-13 την Ιταλία και πέταξε για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)
  • Β. Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
  • Η Εθνική πόλο διέλυσε την Τουρκία με 20-8 και «φουλάρει» για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)