Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΜΥ: Εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Denise»

23 Νοεμβρίου 2022 12:48
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
ΕΜΥ: Εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Denise»

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Για την πορεία της κακοκαιρίας «Denise» που ήδη πλήττει τη δυτική Ελλάδα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί η ΕΜΥ, εκδίδοντας νέο, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που επηρεάζουν τη δυτική Ελλάδα προβλέπεται ότι θα συνεχιστούν και βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η μεταβολή αυτή οφείλεται στο βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία “Denise”, που δημιουργήθηκε στον Κόλπο της Γένοβας, βρίσκεται στη βόρεια Αδριατική και κινείται ανατολικά προς τα βορειοδυτικά Βαλκάνια. Το σύστημα αυτό συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα και παράλληλα προκαλεί θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτικά το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με αύξοντα αριθμό 24 που εκδόθηκε τη Δευτέρα (21/11/2022) και ανανεώνεται ανά δώδεκα ώρες επικαιροποιείται. Σύμφωνα με τα νέα προγνωστικά στοιχεία δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (23-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

 Αργά το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα (κυρίως περιοχή Ρόδου – Καστελλόριζου) και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης