Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτόγνωρο αυτό που θα συμβεί στην Ευρώπη – Μόνο 1 στους 13 χάρτες «διαφωνούν» για τον καιρό του Ιανουαρίου

27 Δεκεμβρίου 2022 18:49
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πρωτόγνωρο αυτό που θα συμβεί στην Ευρώπη – Μόνο 1 στους 13 χάρτες «διαφωνούν» για τον καιρό του Ιανουαρίου

test2

test2

Δεν φαίνεται να έρχεται άμεσα ο χειμώνα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία από παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό του Ιανουαρίου.

Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ σημείωσε πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου η κεντρική και νότια Ευρώπη μπορεί να δει θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τοπικά και τους 20 βαθμούς.

 Ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως η πολλή θερμή έναρξη του έτους είναι ίσως πρωτοφανής στα μετεωρολογικά ιστορικά, καθώς δεν θα έχουν σημειωθεί τόσο υψηλές θερμοκρασίες και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο γεωγραφικό εύρος.

Όσο για την Ελλάδα ο καιρός δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα και θα παραμείνει «μαλακός», ενώ από τις 4 με 5 Ιανουαρίου φαίνεται μία κατεβασιά κρύου αέρα προς την περιοχή των Βαλκανίων να επαναφέρει τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

{https://www.youtube.com/watch?v=qbi1qE-eN30}

Τι δείχνουν παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα για τον Ιανουάριο

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook χάρτες με 13 προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό του Ιανουαρίου στην Ευρώπη.

Όπως σημείωσε, μόνο το ρωσικό μοντέλο δείχνει για την Γηραιά Ήπειρο θερμοκρασίες κάτω από τον μέσο όρο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα 12 που φαίνεται να προβλέπουν πως ο υδράργυρος θα βρίσκεται έως και 3,5 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα.

newsbeast.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πλακιάς για πρόταση Καρυστιανού για προανακριτική: Δεν συμφωνούν όλες οι οικογένειες των συγγενών των θυμάτων
  • Σχέδια Βόσκησης: Υπογράφεται Προγραμματική Σύμβαση για σύνταξη μελετών και για τις 13 Περιφέρειες
  • Μονή Σινά: Θρίλερ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς - Ποιες οι θέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου (βίντεο)
  • O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο
  • Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο
  • Ο Απόστολος Παύλος «ζωντανεύει» μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης - Ψηφιακή αναπαράσταση της πορείας του (Βίντεο)