Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο Παναγιώτης Τζένος – Θρήνος στην δημοσιογραφική οικογένεια

08 Ιανουαρίου 2023 22:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο Παναγιώτης Τζένος – Θρήνος στην δημοσιογραφική οικογένεια

test2

test2

Πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος και διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά” Παναγιώτης Τζένος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, Παναγιώτης Τζένος, υπέστη ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Πάτρα.

 Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από διασώστες και γιατρό του ΕΚΑΒ, αλλά και από τους γιατρούς στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όπου διακομίστηκε δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

O Παναγιώτης Τζένος, επισκεπτόταν συχνά την Αχαΐα που ήταν και η γενέτειρα του.

 Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο Παναγιώτης Τζένος διέγραψε μια σπουδαία πορεία στην δημοσιογραφία και τα τελευταία χρόνια μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στα Παραπολιτικά έδινε το πολιτικό και όχι μόνο στίγμα της ημέρας.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην σύζυγό του και συνάδελφό μας και αντιδήμαρχο Πειραιά Αντριάννα Ζαρακέλη αλλά και στον γιο τους Γιάννη.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους - Αύξηση των καταγεγραμμένων υπερωριών κατά 76% το 2025
  • Αναταραχή εντός ΝΔ και σύγκρουση με την αντιπολίτευση για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (Βίντεο)
  • Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι στρέφονται στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα τους χειμερινούς μήνες
  • Διαθέσιμο και στο Gov.gr Wallet το ειδικό σήμα για κυκλοφορία εντός του Δακτυλίου της Αθήνας
  • Η λίστα με τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο: Οι ΗΠΑ εκτός δεκάδας μετά από 20 χρόνια – Η θέση της Ελλάδας
  • Παρουσίαση νέας πλατφόρμας Δημοσίευσης Διαθηκών (Βίντεο)