Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

26 Ιανουαρίου 2023 18:44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

test2

test2

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με απόφαση που εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα αλλαγής του ονόματος που κατέθεσε ο Σύλλογος «Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας».

 «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονομασίας του Δήμου Κηφισιάς σε Δήμο Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογηµένη την υλοποίηση του αιτήματός τους.

Τι αναφέρει το ψήφισμα
«Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο του ∆ήµου Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτηµα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονοµασίας του ∆ήµου Κηφισιάς σε
∆ήµο Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογηµένη την υλοποίηση του αιτήµατος τους.

Αποστέλλει δε, την έγγραφη υποστήριξή του στο Γραφ. Πρωθυπουργού, στον Πρόεδρο της Βουλής και στο Υπουργείο Εσωτερικών».

 Υπέρ του αιτήµατος της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, ψηφίζουν και οι Πρόεδροι των Συµβουλίων Κοινότητων Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Λούµπιας, και κ. Σφηκάκης αντίστοιχα.

Η απόφαση αυτή, πήρε τον αριθµό 3/2023.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)
  • Ποια εμβόλια δίνουν ελπίδα στη μάχη κατά της άνοιας – Τι δείχνουν οι μελέτες
  • Μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές της χώρας – Μπαράζ εκκενώσεων σε Πρέβεζα και Χίο, καμένα σπίτια σε Ζάκυνθο και Αχαΐα, διακοπές κυκλοφορίας (Βίντεο)
  • Στην Ελλάδα για μυστικές διακοπές ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίθια και οι κόρες τους
  • Στο «μικροσκόπιο» της ΡΑΑΕΥ το νέο σκηνικό στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας
  • Μητσοτάκης: «Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έκαναν ρίψεις 8,5 τόνων βασικών ειδών διατροφής στη Γάζα»