Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Kατεβαίνει κρύα μάζα

21 Φεβρουαρίου 2023 18:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΑΙΡΟΣ
Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Kατεβαίνει κρύα μάζα

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η ηλιοφάνεια θα διατηρηθεί και την Τετάρτη με κάποια σύννεφα να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Πιο πυκνά θα είναι αυτά στην Κρήτη και κυρίως στις ορεινές περιοχές όπου δεν αποκλείεται να αφήσουν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η υγρασία θα αυξηθεί, με συνέπεια να σχηματιστούν τοπικά ομίχλες νωρίς το πρωί.

 Από την Πέμπτη η ηλιοφάνεια θα αρχίσει να δίνει τη θέση της σε ολοένα και περισσότερες συννεφιές ενώ όσο βαδίζουμε προς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τα σύννεφα θα γίνονται ακόμα πιο πυκνά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ανοιξιάτικες μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας.

Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί στην Αττική με κάποιες τοπικές συννεφιές στο ορεινό κομμάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι, μόνο στον Κορινθιακό θα διατηρηθούν στα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 8 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα διατηρηθεί η λιακάδα ενώ θα υπάρχουν κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και λίγες αραιές συννεφιές μέσα στην ημέρα.
Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 18 βαθμούς Κελσίου.

 Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος στις δυτικές-βορειοδυτικές περιοχές της χώρας και σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=t09KkzwttYI}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Έρχεται κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους και πτώση θερμοκρασίας (Βίντεο)
  • «Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»