Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα βρέχει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Τι να περιμένουμε στις αρχές του Μάρτη

22 Φεβρουαρίου 2023 19:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα βρέχει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Τι να περιμένουμε στις αρχές του Μάρτη

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Άστατος θα είναι ο καιρός από την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ενώ και την Καθαρά Δευτέρα θα υπάρχουν βροχές και τοπικά καταιγίδες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι βροχές θα ξεκινήσουν την Κυριακή στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ενώ η Ήπειρος και το βόρειο Ιόνιο θα έχουν κατά τόπου και καταιγίδες. Άστατος θα είναι ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Μάλιστα, οι νοτιάδες στα πελάγη αλλά και στη στεριά θα φτάσουν μέχρι και τα 8 Μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές, με πολλά άνοιξε κλείσε, ωστόσο φαινόμενα δεν θα έχει όλη η Ελλάδα. Βροχές θα έχουν ξανά η βορειοδυτική Πελοπόννησος, τα Επτάνησα και η βόρεια Ελλάδα, ωστόσο όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός θα έχει αρκετά ανοίγματα και τα φαινόμενα δεν θα εντοπίζονται όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού, μετά τις 2 Μαρτίου αναμένονται αξιόλογες βροχές σε αρκετά μεγάλο κομμάτι της χώρας και συγκεκριμένα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια.

{https://www.youtube.com/watch?v=RdO6NAoXKCU&t=1s}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης