Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της ΥΠΑ στα περιφερειακά αεροδρόμια με νέες μετατάξεις υπαλλήλων ειδικότητας παροχής πληροφοριών πτήσεων (AFISO)

27 Απριλίου 2023 14:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της ΥΠΑ στα περιφερειακά αεροδρόμια με νέες μετατάξεις υπαλλήλων ειδικότητας παροχής πληροφοριών πτήσεων (AFISO)

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενημερώνει ότι ενισχύθηκε το ανθρώπινο δυναμικό της στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, με έξι (6) νέες μετατάξεις υπαλλήλων που προέρχονται από φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Η διαδικασία μετατάξεων ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και αφορά υπαλλήλους ΠΕ και ΤΕ.

Όλοι οι υπάλληλοι που εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με μετάταξη, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους θα αποκτήσουν την ειδικότητα του τηλεπικοινωνιακού/παροχής πληροφοριών πτήσεων (AFISO) και θα τοποθετηθούν σε αεροδρόμια της νησιωτικής χώρας και συγκεκριμένα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα ακόλουθα αεροδρόμια: Σύρου, Αστυπάλαιας, Κάσου και Μήλου.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης