Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες, ζέστη και υγρασία την Τετάρτη

23 Μαϊος 2023 17:49
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες, ζέστη και υγρασία την Τετάρτη

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις συννεφιές, οι οποίες θα δίνουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, και στα ηπειρωτικά μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Οι άνεμοι στα πελάγη πέφτουν στα 2 με 4 μποφόρ και ως συνέπεια θα έχουμε άνοδο της υγρασίας, η οποία σε συνδυασμό με τις αυξημένες θερμοκρασίες θα προκαλεί σχετική δυσφορία σε αρκετές περιοχές.

 Οι τιμές της θερμοκρασίες θα φτάσουν μέχρι και τους 27 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικές περιοχές, κυρίως πεδινές και μακριά από τη θάλασσα.

Στην Αττική προς το απόγευμα οι συννεφιές αναμένεται να πυκνώσουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει.

Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 15 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει τοπικές συννεφιές από την αρχή της ημέρας και τοπικές ολιγόλεπτες βροχές τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες, κυρίως στις ορεινότερες περιοχές. Το βράδυ θα έχουμε λίγες τοπικές συννεφιές.

Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ με τη μορφή θαλάσσιας αύρας, και θερμοκρασία στους 14 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη αναμένονται διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο δεύτερο μισό της ημέρας. Στις υπόλοιπες περιοχές η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά.

Περισσότερη αστάθεια περιμένουμε την Παρασκευή στις περισσότερες ηπειρωτικές χώρες μακριά από τη θάλασσα. Στην κεντρική και βόρεια χώρα θα περιοριστούν και πεδινές περιοχές.

{https://www.youtube.com/watch?v=UUgmJ4xuJ0A}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια: Τι αλλάζει με τη μεταρρύθμιση στη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος
  • Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Η διπλή γιορτή της 21ης Νοεμβρίου και το μήνυμά της
  • Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην διάπραξη απατών μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και στη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε διάφορες περιοχές της επικράτειας
  • Ελλάδα - Σκωτία: Αξίζουν τα πολλά γκολ στο Φάληρο!
  • Μαρμελάδα ρόδι όπως τη φτιάχνουμε στο σπίτι – ρουμπινένια, πικάντικη, με χαρακτήρα
  • Ανοίγει σήμερα το MyΘερμανση: Έως 1.200 ευρώ για τα νοικοκυριά (Βίντεο)