Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αταλάντη: Νέος σεισμός 4,1 ρίχτερ – Τι λένε οι ειδικοί

10 Ιουνίου 2023 17:02
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Αταλάντη: Νέος σεισμός 4,1 ρίχτερ – Τι λένε οι ειδικοί

test2

test2

Νέος σεισμός 4,1 ρίχτερ πραγματοποιήθηκε στην Αταλάντη, σε συνέχεια του προχθεσινού των 4,8 ρίχτερ στην περιοχή.

Για έναν απολύτως φυσιολογικό μετασεισμό κάνουν λόγο οι επιστήμονες, με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία η ΕΡΤ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 12 χλμ. δυτικά, νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 17,3 χλμ. Πριν από δύο ημέρες σημειώθηκε σεισμός 4,8 Ρίχτερ και πάλι στην Αταλάντη. Το εστιακό βάθος ήταν 13,6 χλμ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)
  • Ποια εμβόλια δίνουν ελπίδα στη μάχη κατά της άνοιας – Τι δείχνουν οι μελέτες
  • Μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές της χώρας – Μπαράζ εκκενώσεων σε Πρέβεζα και Χίο, καμένα σπίτια σε Ζάκυνθο και Αχαΐα, διακοπές κυκλοφορίας (Βίντεο)
  • Στην Ελλάδα για μυστικές διακοπές ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίθια και οι κόρες τους
  • Στο «μικροσκόπιο» της ΡΑΑΕΥ το νέο σκηνικό στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας
  • Μητσοτάκης: «Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έκαναν ρίψεις 8,5 τόνων βασικών ειδών διατροφής στη Γάζα»