Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Σαλαμπάσης-«Δεν Περίμενα»(Νέα Μουσική Κυκλοφορία)

07 Ιουλίου 2023 17:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Σαλαμπάσης-«Δεν Περίμενα»(Νέα Μουσική Κυκλοφορία)

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Διανύοντας την πιο ώριμη και επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του ο Γιώργος Σαλαμπάσης ανανεώνεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Δεν Περίμενα».

Σε στίχους και Μουσική Τάκη Λογιώτη
Πηγή έμπνευσής του ειναι ο έρωτας και η αγάπη του για τη μουσική,κινητήριος δύναμή του,η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι.
Το νέο του τραγούδι τον κάνει να ξεχωρίζει στο είδος που τόσο αγαπά αφού υπηρετεί το τραγούδι με πολύ σεβασμό,και ερμηνεύει κάθε φορά από καρδιάς και με πολύ δυναμισμό τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα γραμμένα μέσα μας,και που αντέχουν στο χρόνο!
Ο Γιώργος ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με ένα τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την βαθιά, αισθαντική φωνή του και μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά,με το ιδιαίτερο χρώμα της.

{https://www.youtube.com/watch?v=TiSejD1VTF4}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης