Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκλονιστική μαρτυρία Ρομά που μάζευε παλιοσίδερα: Γλίτωσα από θαύμα – Ήμουν στη γωνία της γέφυρας

23 Ιουλίου 2023 15:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονιστική μαρτυρία Ρομά που μάζευε παλιοσίδερα: Γλίτωσα από θαύμα – Ήμουν στη γωνία της γέφυρας

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ανάρτηση στο Twitter στην οποία μιλά ένας επιζών από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα, ο οποίος είχε πάει στο σημείο να συλλέξει παλιοσίδερα μαζί με άλλους Ρομά.

«Γλίτωσα από θαύμα. Ήμουν και εγώ από κάτω. Ήμουν στη γωνία και γλίτωσα από θαύμα» δήλωσε ένας Ρομά που ήταν στο σημείο. Εκεί, όπως είπε, ήταν και αρκετοί άλλοι που βρίσκονται πεθαμένοι κάτω από το μπετό.

Εμφανώς ταραγμένος ο άνθρωπος με σκόνες στο πρόσωπο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά την κατάρρευση της γέφυρας λέγοντας ότι ο ίδιος και αδελφός τους γλίτωσε την ώρα που «έβγαζαν παλιοσίδερα από κάτω».

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1683072494809260033?s=20}

Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική ωστόσο προβληματισμό προκαλεί πώς σε ένα εργοτάξιο εισήλθαν άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με τις εργασίες. O ίδιος ανέφερε ότι είδε δύο με τρεις ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωής τους κάτω από τους τόνους μπετό. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

ertnews.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κρ. Γκεοργκίεβα: Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης
  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers