Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurovision 2024: Απόψε η αποκάλυψη του τραγουδιού που στέλνει η Ελλάδα

07 Μαρτίου 2024 15:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Eurovision 2024: Απόψε η αποκάλυψη του τραγουδιού που στέλνει η Ελλάδα

test2

test2

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του τραγουδιού που με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, έχει ξεκινήσει.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, θα υποδεχτούν απόψε το βράδυ στις 21:00 την τραγουδίστρια, αφού πρώτα παρουσιαστεί και επίσημα το κομμάτι στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον».

Η Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.
Satti_

Οι χορευτές που θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή
Πριν από μερικές μέρες, ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας, έκανε μια αποκάλυψη για τη χορευτική ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ο Mecnun Giasar ή αλλιώς Majnoon, που είναι γνωστός από τις συνεργασίες που είχε με τη Μαντόνα και τη Ροζαλία, είπε στο «Super Κατερίνα» ότι στη σκηνή με την τραγουδίστρια «θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».

Ο χορογράφος, τόνισε για την Μαρίνα Σάττι, ότι: «Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα "πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε, ο Majnoon είπε για την ελληνική αποστολή: «Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μονή Σινά: Θρίλερ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς - Ποιες οι θέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου (βίντεο)
  • O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο
  • Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο
  • Ο Απόστολος Παύλος «ζωντανεύει» μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης - Ψηφιακή αναπαράσταση της πορείας του (Βίντεο)
  • Τριπλάσιος ο μέσος μισθός στη Ναυτιλία σε σύγκριση με τον ιδιωτικό τομέα
  • Αγίου Πνεύματος: Τα 18 πιο hot νησιά για το τριήμερο -Ποια θα «βουλιάξουν» και σε ποια υπάρχουν ακόμα δωμάτια [τιμές]