Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον αστυνομικό

16 Απριλίου 2024 18:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον αστυνομικό

test2

test2

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτιρίου που κατέρρευσε σήμερα το πρωί στον Πειραιά.

Ο εργολάβος του κτιρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό, είχε προσαχθεί μαζί με άλλους πέντε εργάτες για το δυστύχημα.

Οι πέντε εργάτες, σε περίπτωση που είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας, θα αφεθούν ελεύθεροι, αλλά, προς το παρόν, βρίσκονται υπό κράτηση.

Από την κατάρρευση του κτιρίου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, που υπηρέτησε και στην ασφάλεια του Γ. Θεοδωρικάκου, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και αναμένεται να καταθέσουν κι αυτά για όσα έγιναν σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν κάποιον τοίχο στο κτίριο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με συνέπεια να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

Δείτε περισσότερα και φωτογραφίες εδώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Η νέα σημαντική αλλαγή που έρχεται σε όλα τα «έξυπνα» τηλέφωνα από τις 25 Ιουνίου
  • ΑΑΔΕ: Καλοκαίρι με drones, μυστικούς ελέγχους και «τουρίστες-εφοριακούς» για να πιαστούν στα πράσα οι φοροφυγάδες
  • Χάρις Αλεξίου στην κηδεία του Αχιλλέα Θεοφίλου: «Αγαπηθήκαμε, παντρευτήκαμε, αποκτήσαμε έναν γιο» – «Ήταν η ζωή μου», είπε ο Γιάννης Πάριος (Βίντεο)
  • Υπογραφή Σύμβασης για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Data Link Services (DLS)
  • Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε 7 περιοχές της χώρας – Και προγεννητικός έλεγχος χωρίς κόστος σε 4.700 εγκύους
  • Δημοσκόπηση: «Ναι» από το 90% για να πληρώνουν όσοι βανδαλίζουν τα πανεπιστήμια - Είσοδο με έλεγχο ζητά το 76%