Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βουλιαγμένη: Πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μηχανής που πέρασε 12 κόκκινα φανάρια

10 Μαϊος 2024 20:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Βουλιαγμένη: Πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μηχανής που πέρασε 12 κόκκινα φανάρια

test2

test2

Περισσότερα από 10 κόκκινα φανάρια πέρασε ένας μοτοσυκλετιστής προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών οι οποίοι τον ακολουθούσαν και του ζητούσαν να σταματήσει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί της Τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους σε οχήματα εντόπισαν την μοτοσικλέτα η οποία δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και θέλησαν να την ελέγξουν.

Ο οδηγός της μηχανής δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς και αναστροφή.

Τελικά, εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ». Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί «ακινησία» για τη μηχανή, η οποία ήταν ανασφάλιστη.

Μετά τη σύλληψή του στον οδηγό επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ελλάδα και Κύπρος προσκεκλημένες του Τραμπ στη διάσκεψη για τη Γάζα
  • Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί για νέους έως 30 ετών [πίνακες]
  • Η μητέρα του Έλον Μασκ χαμογελά κάτω από το φως του Αιγαίου - Ποια η σχέση της με την Ελλάδα
  • ΔΥΠΑ: Πρεμιέρα αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ανέργων -Οι ηλικιακές ομάδες που απευθύνεται
  • IRIS: Υποχρεωτικό από 1η Νοεμβρίου – Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για όσους δεν συνδεθούν
  • ΥΠΑ: Ορκίστηκαν 80 νέοι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας