Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

29 Αυγούστου 2024 18:09
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου ανακοίνωσε το ίδιο το κανάλι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η ανακοίνωση του MEGA:
Πληθωρικός και αεικίνητος. Ευθύς και καίριος. Με λόγο απλό, αλλά διεισδυτικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι παλμογράφος της κοινωνίας. Συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της γενιάς του. Συνεπής στις αρχές του, όπως τις υπαγορεύουν η ηθική και οι πεποιθήσεις του. Η πορεία του στον χώρο του Πολιτισμού και το κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια, υπογραμμίζουν τη διαχρονικότητά του.

Από την υποκριτική σε τηλεόραση και θέατρο μέχρι τη συγγραφή σεναρίων και την παραγωγή θεατρικών έργων, έχει αφήσει ξεκάθαρο προσωπικό αποτύπωμα. Κορυφαίος «σταθμός» στη διαδρομή του, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο MEGA, μέσα από τους οποίους γεννήθηκε η -επίσης δική του- πρώτη ζωντανή σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Με το δηκτικό χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό του, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA, για να υπηρετήσει «το πιο περήφανο λαϊκό είδος ψυχαγωγίας», όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη σάτιρα, με το ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

dnews.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers
  • Διακοπές στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ολλανδοί λόγω γεωπολιτικής κρίσης