Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρία Καρυστιανού: Δεν έχουν υπολογίσει το «Μάτι του Θεού», λέει για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

18 Φεβρουαρίου 2025 19:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ
Μαρία Καρυστιανού: Δεν έχουν υπολογίσει το «Μάτι του Θεού», λέει για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, στην ανάρτησή της αφήνει αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή

Η Μαρία Καρυστιανού έκανε ανάρτηση στο Χ σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου σε λόφο στον Τύρναβο.

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, στην ανάρτησή της αφήνει αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή.

«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη. Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού
«Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη!

Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών!

Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκος Παπαθανάσης: 17 νέα έργα στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA VI-A «Ελλάδα – Αλβανία 2021-2027», προϋπολογισμού 19,2 εκ. ευρώ
  • Εντός εμβέλειας ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων η Ελλάδα - Μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα
  • Χωρίς ομιλία η Καρυστιανού στη συγκέντρωση για τα Τέμπη: «Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω» (Βίντεο)
  • ΗΠΑ-Ελλάδα: Υπογράφηκε στην Ουάσιγκτον η συμφωνία ONEX-Hanwha για ναυπηγική και ενεργειακή συνεργασία
  • Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Καρυστιανού: Όσο μιλάει για θέματα που δεν γνωρίζει, εκτίθεται
  • Νέες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας με τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα (Βίντεο)