Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο ιδρυτής της Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης

07 Μαρτίου 2025 16:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο ιδρυτής της Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του προέδρου της εταιρείας Intrafashion Group, Δημήτρη Ματεμτζή

Πέθανε ο επιχειρηματίας Παύλος Χατζηπαυλίδης, ιδρυτής της Pink Woman στα 61 του χρόνια.

Είχε καταγωγή από τη Δράμα, ζούσε στην Αθήνα, όμως είχε επιχειρήσεις και στην Καβάλα και ήταν δημιουργός της “Pink Woman”. Νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας με προβλήματα υγείας.

Η ανακοίνωση του προέδρου εταιρείας Intrafashion Group
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN. Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδελφός. Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του, χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ευγενία.

Ποιος ήταν ο Παύλος Χατζηπαυλίδης
Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε σε ένα χωριό της Δράμας από οικογένεια βιοπαλαιστών. Γιος μεταφορέα και γαζώτριας από τη Δράμα, ο Παύλος Χατζηπαυλίδης ξεκίνησε να δουλεύει από παιδί στη Δράμα, έγινε υπάλληλος σε fast food για να αποδράσει από το χωριό του και κατάφερε να δημιουργήσει μία κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, έχοντας ως έδρα την πόλη της Καβάλας.

Η εταιρεία Pink Woman ήταν η δική του απάντηση σε όσους έβλεπαν την ελληνική περιφέρεια ως κάτι δεύτερο, κάτι παρακατιανό. Για να τους αποστομώσει δημιούργησε μια εξελιγμένη - ακόμα και από μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις - εταιρεία, η οποία είχε ως βασικούς ανταγωνιστές τη Zara και την H&M.

Ήταν ένας άνθρωπος δημιουργικός που δεν του άρεσε η δημοσιότητα και είχε επιλέξει να μιλά μέσα από τα ρούχα και τη δουλειά του.

Να σημειωθεί ότι το 2020 είχε πουλήσει το σύνολο της «Pink Woman» στον Δημήτρη Ματεμτζή.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κρ. Γκεοργκίεβα: Η Ελλάδα στις κορυφαίες οικονομίες της ευρωζώνης
  • Θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα – «Οι Έλληνες έχουν κάτι ξεχωριστό» (Βίντεο)
  • ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα εμφανίζει από τα υψηλότερα ποσοστά σοβαρής υλικής και κοινωνικής στέρησης στην ΕΕ
  • Στ. Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασυνδεσιμότητα
  • Η Ελλάδα εδραιώνεται στον πυρήνα των ψηφιακά ώριμων κρατών του ΟΟΣΑ – Πάνω από τον Μ.Ο. του ΟΟΣΑ σε τέσσερις διαστάσεις του «Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης»
  • Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers