Εξαφάνιση – θρίλερ 43χρόνου – Έκκληση κάνει η σύζυγός του στις «Υποθέσεις»
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 43χρονου από το Κερατσίνι, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το σπίτι του τη στιγμή που πήγαινε στη δουλειά του, στον Ταύρο, ο οποίος την ημέρα που εξαφανίστηκε, τη Δευτέρα 28 Απριλίου, ενημέρωσε τη σύζυγό του ότι θα πάει στη δουλειά προκειμένου να ενημερώσει τους υπεύθυνούς του ότι θα λείψει λίγες ημέρες λόγω εγχείρησης. Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του στο Κερατσίνι τα ίχνη του έχουν χαθεί.
Υπεύθυνος της Γραμμής Ζωής - Silver Alert για τον 43χρονο αγνοούμενο: Δεν επικοινώνησε με τον ορθοπεδικό του στο "Γεννηματάς"
Υπεύθυνος της Γραμμής Ζωής - Silver Alert για τον 43χρονο αγνοούμενο: «Πιθανολογώ ότι ο ίδιος απέρριπτε τις κλήσεις των δικών του»
Τ. Ντούγκας - δικηγ. οικογένειας 43χρονου αγνοούμενου: «Κάποιος έκλεινε το κινητό - Ο Σπύρος δεν το έκανε ποτέ αυτό»
Η έκκληση της συζύγου του 43χρονου αγνοούμενου στο Live News: «Θα μου το έλεγε αν ήθελε να μείνει μόνος του, αυτό είναι που με ανησυχεί»
Μάρτυρας υποστηρίζει ότι τον είδε το πρωί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»