Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο

03 Ιουνίου 2025 14:46
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξακολουθούν να είναι αρνητικοί σε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός επιμένει και δεν θα δώσει το «παρών» στο ραντεβού με τον Γιάννη Βρούτση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 15:00.

Το πρωί της Τρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι εκεί, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως το ίδιο θα συμβεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δεν θα πάει ο Ολυμπιακός στο ραντεβού
Κάτι τέτοιο, όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς αμφότεροι είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν την αρχική τους δέσμευση, όπως κάνουν πάντα και να μην καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μπορεί, όπως έγινε γνωστό από χθες, να επιθυμούν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να συζητήσουν το παραμικρό με τον άνθρωπο που κατηγορούν πως είπε αυτά τα πράγματα για την κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στον αέρα το πρωτάθλημα
Αν δεν αλλάξει κάτι, η παρουσία μόνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ραντεβού αυτό θα σημάνει και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ανοίγοντας έναν κύκλο αντιπαράθεσης για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Το αξεσουάρ του ντους που μια ειδικός δεν χρησιμοποιεί ποτέ – «Είναι γεμάτο βακτήρια»
  • Πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος: Οι αλλαγές που φέρνουν -Ποιοι καταναλωτές μπορούν να ωφεληθούν, τι θα πρέπει να προσέξουν
  • Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε αγκαλιά με την οικογένειά της
  • Ανανέωση και έκδοση διαβατηρίων με παλαιού τύπου ταυτότητες, η απόφαση του ΣτΕ
  • Δένδιας: Προφανώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τη «διαρκή» NAVTEX της Τουρκίας (βίντεο)
  • Τραγωδία στην Εύβοια – Νεκροί δυο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους