Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυρανάκης: Ερχεται 24ωρη λειτουργία σε μετρό, τραμ και λεωφορεία – Τον Ιούλιο πιλοτική εφαρμογή (Βίντεο)

09 Ιουνίου 2025 12:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΤΡΑΜ
  • ΜΕΤΡΟ
Κυρανάκης: Ερχεται 24ωρη λειτουργία σε μετρό, τραμ και λεωφορεία – Τον Ιούλιο πιλοτική εφαρμογή (Βίντεο)

test2

test2

Πιλοτικό 24ωρο στα ΜΜΜ από Ιούλιο εξετάζει η κυβέρνηση – Στόχος η μείωση των νυχτερινών τροχαίων

Αλλαγές στις μετακινήσεις στην Αττική φέρνει η πρόθεση της κυβέρνησης για 24ωρη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ).

Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (9/6) στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στόχος είναι να ξεκινήσει πιλοτικά η 24ωρη λειτουργία εντός Ιουλίου – τουλάχιστον για τα Σάββατα.

«Υπάρχει πρόθεση να εφαρμοστεί ως μέτρο για τη μείωση των τροχαίων και των θανατηφόρων ατυχημάτων τα βράδια του Σαββατοκύριακου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, «ένα Σάββατο μέσα στον Ιούλιο – θα αποφασίσουμε ποιο – θα δοκιμαστεί το 24ωρο σε μετρό, τραμ και λεωφορεία, ώστε να δούμε πώς λειτουργεί το σύστημα στην πράξη».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πειραιάς: Σύγκρουση λεωφορείου με τραμ - 30 τραυματίες (βίντεο)
  • Από τις 13 Σεπτεμβρίου 24ωρη λειτουργία στην Αθήνα για Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Δείτε τα δρομολόγια
  • Μαζί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο Ζελένσκι στη συνάντηση με τον Τραμπ
  • Ως και 30.000 επιβάτες στο πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας του Μετρό – Ενθουσιασμός στους νέους (βίντεο)
  • Μετά τον live καβγά, ο Τραμπ συγκάλεσε σύσκεψη - Ο Ζελένσκι περίμενε απέξω και μόλις τελείωσε του είπαν «Φύγε!» (Βίντεο)
  • Μετρό: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στη Γραμμή 4 - Προς ολοκλήρωση οι σταθμοί «Δικαστήρια» και «Ακαδημία»