Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη - Παράνομη η απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

30 Σεπτεμβρίου 2025 12:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΑΠΕΡΓΙΑ
  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ
Κανονικά οι πτήσεις την Τετάρτη - Παράνομη η απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Παράνομη κηρύχθηκε, μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ), της ΟΣΥΠΑ και της ΕΝΗΜΑΕΚ στην αυριανή 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

Ως εκ τούτου, δεν θα επηρεαστούν, από την απεργιακή κινητοποίηση, οι πτήσεις που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2025.

Καθυστερήσεις για έκτο 24ωρο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στο μεταξύ, για έκτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στις αφίξεις και λιγότερο στις αναχωρήσεις.

Οι καθυστερήσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φτάνουν έως και τις δύο ώρες, χωρίς να διαφαίνεται ακόμη ομαλοποίηση της κατάστασης. Οι επιβάτες καλούνται, πριν μεταβούν στο αεροδρόμιο, να ενημερώνονται από την αεροπορική τους εταιρεία για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας επιμένουν στις «28 ασφαλείς πτήσεις», αντί για 36.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυκλάδες – Πάρος; Σε απεργία από σήμερα Δευτέρα 23/03 οι πρατηριούχοι καυσίμων
  • Πάρος - Κυκλάδες: Επ' αόριστον απεργία στα πρατήρια καυσίμων
  • Απεργία 18 Μαρτίου: Ποιοι συμμετέχουν
  • Blue Star Ferries: Διαμόρφωση δρομολογίων λόγω απεργίας στις 28/02/2026
  • Δένουν κάβους τα πλοία στις 28 Φεβρουαρίου – 24ωρη απεργία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
  • Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα λόγω απεργίας