Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αξιωματούχος ευρωζώνης: Πιθανή η συμφωνία στο Eurogroup του Φεβρουαρίου

25 Ιανουαρίου 2017 13:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αξιωματούχος ευρωζώνης: Πιθανή η συμφωνία στο Eurogroup του Φεβρουαρίου

test2

test2

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα και οι δανειστές είναι πιθανόν να καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, εξέφρασε αξιωματούχος της ευρωζώνης.


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο τον αξιωματούχο τον οποίο δεν κατονομάζει, δεν αναμένεται να υπάρξει συμφωνία στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, την προσεχή Πέμπτη.
Ωστόσο, είναι πιθανόν ότι οι δύο πλευρές να αποφασίσουν τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, ώστε να καλήξουν σε συμφωνία στο Eurogroup του Φεβρουαρίου.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet