Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κούρεμα αλλά Στέλιου Πέτσα και ο Νίκος Χαρδαλιάς

14 Απριλίου 2020 22:07
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κούρεμα αλλά Στέλιου Πέτσα και ο Νίκος Χαρδαλιάς

test2

test2

Νίκος Χαρδαλιάς: Μπορεί τα κομμωτήρια όλης της χώρας να είναι κλειστά και τα ραντεβού για την “μετά – κορονοϊο” εποχή να είναι ήδη κλεισμένα για αρκετές εβδομάδες, πολλοί όμως είναι εκείνοι που προσπαθούν μόνοι τους ή με.. οικογενειακή βοήθεια να σουλουπώσουν το μαλλί τους.

 

 

Κάτι τέτοιο έκανε όπως φαίνεται και ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε συγκρίνοντας τη σημερινή του εμφάνιση με αυτές των προηγούμενων ημερών

 

To ;ίδιο είχε πράξει και ο Στέλιος Πέτσας πριν από περίπου 10 ημέρες

Στέλιος Πέτσας: Κουρεύτηκε από τη συζυγό του με... δανεική μηχανή

στερα από 14 ημέρες κοινωνικής απόστασης, ο Στέλιος Πέτσας πήρε τη μεγάλη απόφαση και κουρεύτηκε σπίτι.

Το δύσκολο έργο δεν το επωμίσθηκε ο ίδιος, ένεκα φορτωμένου προγράμματος, αλλά το ανέλαβε η σύζυγός του, η οποία επιμελήθηκε το κούρεμά του. Το ανέβασε μάλιστα στο διαδίκτυο, σχολιάζονται ότι «Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις, covid -19».

Στο post του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ευχαριστεί και έναν φίλο του, ο οποίος του δάνεισε τη μηχανή για το κούρεμα.

petsas1.jpg

 sportime.gr. ethnos.gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet