Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσιάστηκε η Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο – Τα κυριότερα σημεία της

17 Νοεμβρίου 2020 18:30

Έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας μας τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.


Η Ολιστική Μελέτη είναι απόρροια της Διακήρυξης Προθέσεων, που συνυπέγραψαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της UEFA, Aleksander ?eferin και ο Αντιπρόεδρος της FIFA, Greg Clarke στις 25 Φεβρουαρίου 2020.
Την παρουσίαση από πλευράς UEFA έκανε ο Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions και συμμετείχαν οι Μάριος Γεωργίου, UEFA National Associations Manager και Petr Fousek, FIFA & UEFA Independent Expert στην ΕΠΟ.
Προσκεκλημένοι ήταν από πλευράς ΕΠΟ ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης και ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου.
Από πλευράς Super League 1 o πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και εκπρόσωποι από κάθε μία εκ των 14 ΠΑΕ – μελών της, από πλευράς Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr