Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στο Μαξίμου για την Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

21 Φεβρουαρίου 2022 21:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Συναγερμός στο Μαξίμου για την Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

test2

test2

Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως αύριο στις 9:30 το ΚΥΣΕΑ.

«Αύριο στις 09:30 θα συνεδριάσει εκτάκτως, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με τη συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα», αναφέρει η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με τη συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας γίνεται καθώς ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο διάγγελμά του αναμένεται να ανακοινώσει την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των ρωσόφιλων αποσχισθεισών περιοχών της Ουκρανίας, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Η ΕΕ έχει ήδη προειδοποιήσει ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα επιβάλειαυστηρές κυρώσεις στη Μόσχα.

Στο ΚΥΣΕΑ αναμένεται να αναλυθούν οι συνέπειες που θα έχουν στη χώρα μας -στον ενεργειακό τομέα- οι συνέπειες των εξελίξεων στο ουκρανικό μέτωπο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα συζητηθούν η ενεργειακή επάρκεια, η προμήθεια σε φυσικό αέριο και οι εναλλακτικές.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης στη Βουλή: Οι εθνικοί χειρισμοί δεν ασκούνται στα καφενεία και τα τηλεοπτικά πάνελ, η ενεργή διπλωματία δεν είναι επαναστατική γυμναστική (Bίντεο)
  • Μητσοτάκης από «Αττικόν»: Eπιμένουμε στη συνολική προσπάθεια ανάταξης του ΕΣΥ – Και οι πιο κακόπιστοι θα αναγνωρίσουν τα βήματα προόδου (Βίντεο)
  • Συνάντηση πρωθυπουργού - ΠτΔ: Η Ελλάδα έχει να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη Μέση Ανατολή (βίντεο)
  • Μητσοτάκης στο ΣΕΒ: Η Ελλάδα- παρίας του 2015 δανείζεται φθηνότερα από πανίσχυρες οικονομίες (Βίντεο)
  • Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αμοργό: Με το «Αμοργόραμα» το νησί θα προσελκύσει επισκέπτες (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης για Γάζα: Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου και βιώσιμο σχήμα διακυβέρνησης