Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Η έρευνα έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα και συνεχίζεται

09 Αυγούστου 2022 15:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Η έρευνα έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα και συνεχίζεται

test2

test2

Ανακοίνωση για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη εξέδωσε η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), σημειώνοντας ότι ο έλεγχος που αφορά την καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί για την πλήρη και από πάσης απόψεως διερεύνηση της υποθέσεως».

«Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) δηλώνει ότι ο έλεγχος που αφορά την καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ευρήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί για την πλήρη και από πάσης απόψεως διερεύνηση της υποθέσεως, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΑΕ είναι η κατ’ εξοχήν αρμόδια με βάση το ίδιο το Σύνταγμα Αρχή (άρθρο 19 §2) για την διασφάλιση του θεμελιώδους και απολύτως απαραβίαστου δικαιώματος στο απόρρητο και την ιδιωτικότητα των επικοινωνιών, χωρίς το οποίο δεν νοείται κράτος δικαίου και δημοκρατικός βίος.

Είναι, τέλος, έτοιμη να υποβάλει αρμοδίως συγκεκριμένες προτάσεις, μέρος των οποίων έχει ήδη αποτυπωθεί στις ετήσιες εκθέσεις της προς την Βουλή των Ελλήνων, για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου και την περαιτέρω θωράκιση του απορρήτου των επικοινωνιών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών της Αμοργού, της Ίου και της Σαντορίνης»
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση και τις δυσχέρειες στην εκτέλεση καθηκόντων των υπαλλήλων στους Δήμους των Κυκλάδων
  • Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ειδική αγωγή, την Ιερά Μονή Σινά και τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό.
  • Τριμερής Τουρκίας - Ιταλίας - Λιβύης σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με θολή ατζέντα και αποκλεισμούς
  • Αναφορά του Μάρκου Καφούρου για την προστασία του μνημείου «Πορτάρα» στη Νάξο
  • Βουλή-ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς απαντούν κυβερνητικές πηγές στην αντιπολίτευση για «ακυρότητα» της διαδικασίας