Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοδυναμία της παράταξης Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

17 Οκτωβρίου 2022 23:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοδυναμία της παράταξης Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

test2

test2

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή, οι αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ, των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρώτη παράταξη, αναδείχθηκε η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ που πέτυχε αυτοδυναμία με ποσοστό 50,64% ανάμεσα σε 11 παρατάξεις για τον ΙΣΑ και τον ΠΙΣ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης τονίζει τα εξής:

"Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρών στις εκλογές και συγχαίρω τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ, στην εκπροσώπησή του, για να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά του. Η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ σε μία δύσκολη συγκυρία, πέτυχε μία μεγάλη νίκη, και μάλιστα αυξάνοντας τη συμμετοχή των ιατρών. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί .Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ, ψήφισαν 8.157 ( έναντι των 6.569 που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές-ποσοστό αύξησης ).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΥΠΑ: Ορκίστηκαν 80 νέοι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας
  • Πάνος Ρούτσι: Πώς άναψε το «πράσινο φως» για τοξικολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στη σορό του γιου του
  • Νέο πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις: Οι ελάχιστες προδιαγραφές για τα Airbnb, αυστηρότεροι κανόνες και κριτήρια, έλεγχοι από την ΑΑΔΕ
  • Πλακιάς για Τέμπη: Είτε μας κοροϊδεύουν για λαθρεμπόριο ή και η Κοβέσι είναι μέσα στο κόλπο
  • ΕΟΔΥ: 4 νέα κρούσματα και ένας θάνατος από τον ιό του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα
  • Μειώσεις τιμών σε 1.000 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου